کسب و کار اینترنتی
بازاریابی شبکه ای چیست؟ مارکتینگ (marketing) چیست؟

بازاریابی شبکه ای چیست؟ بازار یابی چیست؟ Marketing چیست؟
سلام و درود بی پایان خدمت عزیزان
همیشه که قرار نیست از PTC کسب درامد کنیم ، همیشه که قرار نیست از استخراج بیت کوین Bitcoin کسب درامد کنیم ، همیشه که قرار نیست ، از انجام آفر (Offer) ، کلود ماینینگ (Cloud minig) و … کسب درامد کنیم.
این بار میخواهیمکسب درامد از Mrketing یا به عبارتی کسب درامد از بازاریابی یا بعبارتی کسب درامد از همکاری در فروش رو به شما یاد بدیم که درصد ریسک آن ۰ هست.
متاسفانه رویای یک شبه میلیاردر شدن از اذهان ما ایرانی ها بیرون رفتنی نیست ، (یکیش خودم ) ، پس بیایید همین الان یک کسب و کار اینترنتی و واقعی رو شروع کنیم.
برای شروع کار باید ذهن خلاق داشت ، نه ذهن تنبل ، باید اعتماد بنفس داشت و مطئن باشیم که در این کار ۱۰۰% موفق خواهیم شد.
بازار یابی (Marketing) شبکه ای : عبارت است از : گرفتن محصول از یک شرکت مادر و فروش آن و دریافت پورسانت (حق الزحمت) برای فروش آن محصول ، بصورت فیزیکی یا بصورت مجازی (اینترنتی).
هستند صد ها هزار جوان ایرانی که همین الان که شما این پست رو میخونید دارند از فروش محصولات یک شرکت کسب درامد میکنند.
آیا چنین شرکت هایی در اینترنت وجود دارند؟
بله چراکه نه !!! ان هم با سابقه بیش از ۸ سال.
برای شروع چه باید کرد؟
عضویت در سایت مربوطه ؛ دریافت محصول و گذاشتن ان در سایت یا وبلاگ و تمام. شروع یک کسب درامد.
خب باید وبسایت من بازدید داشته باشه دیگه؟
در غیر اینصورت چطوری میتونم محصولاتم رو به مردم بفروشم؟ به وبلاگ خالی که نمیشه میشه؟
بله نمیشه !!! اما باید کاری بکنید که بشه. از فک و فامیل درخاست کنید که اگر برای خرید چیزی لازم دارند از وبلاگ یا وبسایت شما خرید کنند.
تبلیغات : شما میتوانید با انواع اقسام روش ها سایت یا وبلاگتون رو تبلیغ کنید. مثلا : کامنت گذاشتن در سایت های مختلف ، ایمل زدن به دوستان ، در خاست کردن از دوستان در social networks (شبکه اجتماعی) ، و ...
________________________________________________________________________________
توضیح مفصل بازاریابی شبکه ای :
با جستجویی مختصر در شهر یا استان خود متوجه چنین شکرت هایی میشوید که در حال فعالیت هستند. و یقینا دوستان و اشنایان شما نیز همین الان در این شرکت ها فعالیت دارند.
بله چنین شرکت هایی وجود دارند و میتوان از انها به صورت بی نهایت کسب درامد کرد.
بازاریابی شبکه ای یک روش نوین در تجارت اینترنتی می باشد به گونه ای که این روش از سال ها بیشتر در اروپا ، آمریکا و شرق آسیا شروع شده و هم اکنون نیز ادامه دارد. بازاریابی شبکه ای را نسل نو از بازاریابی می دانند و به آن بازار مدرن یا نتورک مارکتینگ نیز می گویند. ابتدا فرق بازار سنتی و نو را بازگو می کنیم تا بیشتر به این نوع بازاریابی پی ببرید.
تفاوت بازار یابی قدیم و سنتی با بازار یابی مدرن :
در بازار یابی قدیم و سنتی یک شرکت ابتدا محصول خود رو به افرادی می فروخت و سپس این محصول دسب هب دست و بعد از مدت طولانی به دست مصرف کننده میرسید که قیمت و هزینه این کار هم کمی بالا بود.
. در اینجا تا رسیدن کالا به فروشگاه چندین واسطه باعث می شوند تا سود از این محصول دریافت کنند که خوب طبیعی هست و پس از رسیدن نیز خود فروشگاه داران اقدام به دریافت سود بر روی محصول می کنند و قیمت محصول بالا می رود . اما در بازار مدرن واسطه های حذف شده اند و محصولی که دست شما می رسد یک محصول با قیمت نزدیک به واقعیت هست. در اینجا کارخانه محصول خود را به موسسات بازریابی شبکه ای می دهند و آن ها پس از بررسی تمامی مجوزات لازم محصول، آن را برای معرفی و فروش در ابتدا به بازاریان معرفی می کنند و سپس به واسطه بازریاب محصول را به مردم و یا فروشگاه سطح شهر معرفی و فروخته می شود. خوب حالا که با یک تعریف کلی از بازاریابی شبکه ای متوجه شدین با انواع روش های کسب درآمد بازاریاب در این موسسات آشنا خواهیم شد.
چگونه از بازار یابی (marketing) کسب درامد کنیم؟
بازاریابان معمولا در این موسسات به دو روش کسب درآمد می کنند. ابتدا از فروش اجناس هست که به میزان فروش هر محصول درصدی را با عنوان پورسانت به آن ها داده می شود.
مثلا فرض کنید شما یک میلیون تومان کالا خریداری کرده اید ولی ۸۰۰ هزار تومان پرداخت می کنید، در این جا ۲۰۰ هزار تومان پورسانت شما می باشد . اما نکته مهم شما باید ابتدا خودتان خرید نمایید و بعد به فروش بپردازید، البته چون این موسسات تقریبا همه نوع کالا دارند شما می توانید محصولات مایحتاج زندگی مثل چای ، برنج و غیره را تهیه کنید.
بدین صورت علاوه بر خرید محصولات خانه از تخفیف ویژه ای هم برخوردار می شوید. البته اگه بتوانید این محصول را به دیگران نیز بفروشید مثل اقوام و دوستان می توانید درآمد خوبی داشته باشید. اما همه ی مردم شاید نتوانند بازاریاب خوبی باشند، شما به محض ورود به این موسسات طی دو هفته چندین کلاس آموزشی قرار می دهند تا شما را برای فروش یک محصول آماده کنند.
اما روش دوم کسب درآمد که بسیار پردرآمد تر از روش اول می باشد شاید به گونه ای روشی غیر ممکن بیاد و یا با ذهنیت بدی که مردم ما نسبت به شرکت های هرمی داشته اند یک خورده درک این موضوع برایشان سخت باشد.
اما این روش به این گونه است شما با معرفی اشخاص به این کار باعث می شوید که یک نفر به بازریابی شبکه ای بپیوندد و از هر فروش محصول شما هم کسب درآمد کند. فرض کنید شما ۱ نفر را به کار دعوت کرده اید وی در ماه اول یک میلیون تومان خرید انجام می دهد میزان دریافت پورسانت شما نیز بین ۱٫۵ تا ۳٫۵ درصد بسته به نوع شرکت بازریابی می باشد .
یعنی از هر خرید وی این میزان به شما تعلق دارد . حالا این یک نفر معرفی شده توسط شما فرد دیگری را به کار معرفی می کند که در اصطلاح می شود نسل دوم شما بدین صورت با فروش آن فرد نیز درصد پورسانت نسل ۲ به شما و فرد معرفی کننده وی که نسل ۱ شما می باشد، تعلق می گیرد. این کار تا ۷ نسل ادامه پیدا می کند. حالا یک خورده وسیع تر به این مسئله می نگریم.
نکته مهم در این جا این است که هیچگونه فرقی نمی کنه که نسل های شما چه تعداد عضو داشته باشند ولی از نسل ۷ که بگذرد دیگر به شما پورسانتی داده نخواهد شد و تنها به همان ۷ نسل اول شما پورسانت داده می شود.
بازار یابی همان شرکت های هرمی است؟
شاید ابتدا به این فکر باشید این کار همانند شرکت های هرمی می باشد. ظاهر ماجرا کاملا مشابه هم هستند ولی در باطن بسیار فرق می کند . شرکت های که دارای خدمات بازریابی شبکه ای هستند ایتدا کاملا قانونی در حال فعالیت هستند پیشنهاد می کنم حتما قبلا از ورود به این شرکت های از صحت قانونی بودن آن از وزارت اطلاعات ، نیروی انتظامی ، اصناف و مراجع دیگر استعلام بگرید . در آخرین آماری که من داشتم تنها ۱۳ شرکت معتبر در این زمینه در حال فعالیت هستند.
اما برگردیم به موضوع، در شرکت های هرمی تنها به ازای معرفی هر فرد به شما یک مبلغی میدن که البته قبلش هم شما باید یک مابلغی به عنوان های مختلف به شرکت بدین که بعدها باعث کلاه برداری میشه اما در بازریابی شبکه ای به میزان خرید اجناس به شما سود می دهند یعنی اگر شما یک میلیون نفر هم زیر مجموعه داشته باشید تنها با خرید کالا از طرف آن ها به شما پورسانت داده می شود.
که این خود گواهی بر این مسئله می باشد که این شرکت ها معمولا نمی توانند کلاه برداری باشند . همچنین این شرکت ها بر روی کالا خود یک درصد مشخصی را به عنوان پورسانت دهی مشخص کرده اند. فرض کنید یک شرکت ۴۷ درصد برای هر محصول پورسانت در نظر گرفته حالا در نسل ۷ شما یک نفر یک کالا خریداری می کند.
قطعا تا این درصد به شما برسد باید به ۶ نفر دیگر نیز ۱٫۵ – ۳ پورسانت پرداخت شود بدین صورت تا بالا شرکت باید به ۷ نفر شرکت پورسانت پرداخت کند.
با یک ضرب کوچیک می شود ۲۱ درصد پورسانت باید تنها به بازاریابان سر دسته این فرد پرداخت شود ما بقعی نیز یک درصدی به خود فرد پرداخت می شود و یک درصدی هم شاید موسسات و نمایندگی ها بردارند.
انشالاه نفسی بود ، در پست های اینده بهترین سایت های بازاریابی (Marketing) رو معرفی خواهیم کرد تا به ایجاد یک وبلاگ یا وبسایت محصولات خود را بفروش برسانید.
______________________________________
حتما توصیه میکنم مقالات زیر را یکبار مطالعه بفرمایید :
آموزش کسب درآمد از وبلاگ در ۱۰ قدم ساده
تمامی ۴۰ روش های کسب درآمد از اینترنت در ایران
چگونه از صفر تا صد یک کسب و کار اینترنتی تاسیس کنیم
۱۰ ایده ناب و جدید کسب درامد از تلگرام | سال ۹۹
کسب درامد از اینترنت بدون هیچ تخصصی | تضمینی
_____________________________________
اتمام مقاله /
منبع : netkaar.ir
موفق و پرسود باشید.
چقدر پست هاتون و اموزش هاتون عالیه. یک دنیا ممنون
نظر لطف و محبت شماست
سلام بازم یه دنیا خسته نباشید خدمت مدیر محترم وبسایت بیاتوماه. سوالم این بود که ایا با راه اندازی انواع اقسام سایت ها و وبلاگ ها میشه درامد رو بیشتر کرد؟ یا خیر امکان پذیر نیست. مثلا من میخام ۲۰ تا وبلاگ تو بلاگفا باز کنم و همزمان فروش کنم.
سلام عزيز دل بله افرین. خیلی هم خوب و عالی هست. مطمئن باشید. تمنا ميکنيم سوال ديگري بود کاملا راحت باشيد